tirsdag 22. februar 2011

Prosjekt - trapp

Vi kjøpte hus for ett år siden. Det trengte total renovering.
Vi fikk også barn for ett år siden så det er litt ekstra tiltak å sette i gang med nye prosjekter. Spesielt når vi er opptatt av å gjøre alt selv, så rimelig som mulig... Men nå er det trappa til 2. etasje som står for tur. Jeg har lyst til at den skal se ca sånn ut:Vi har kjøpt benkeplate i bøk på ikea: 2,8 mm. Det skal bli trappetrinn. Trappa som står her i dag har klart å skli litt fra hverandre og alt er egentlig litt ødelagt. Men mannen vet råd og resultatet blir nok sikkert veldig bra. I dag ser trappa vår sånn ut tatt i særdeles dårlig lys:


Så får vi se hvordan den blir til slutt. På bildet er det ett nytt trinn - det ser ut til å funke bra. Jeg er veldig spent. Vi skal legge gulv i gangen som tilslutter trappa også. Det skal bli et hvitt laminat fra IKEA - MARKLAND:Og prisen på denne oppussingsrunden? Ca 5000,- Og da blir trappa ny. Det må jo være ok... det betyr at vi kan kose oss enda litt mer med hagen vår!

5 kommentarer:

 1. Kjekt at du stakk innom bloggen min:) Liker å se prosjekter som andre holder på med for å få litt input, og det passet jo ekstra bra at dere holder på med trappa:) Blir nok at vi pusser og maler trappetrinnene. Optimalt så ville jeg ha beisa trinnene, men de er ikke pene nok til det under det gamle belegget.Det blir litt av en jobb for dere å tilpasse trinnene men kommer til å bli utrolig bra:)

  SvarSlett
 2. Ja, litt av en jobb, men vi hadde ikke noe valg siden trappen i seg selv hadde begynt å skli ut. Heldigvis er mannen flink! Men hadde vært mye enklere sak om vi også kunne pusset og malt den opp... men så får vi håpe at resultatet blir bra!

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar på bloggen vår, intet mindre enn den aller aller første :)

  Det blir spennende å se den ferdige trappa, "idealtrappa" ser ihvertfall veldig fin ut!

  SvarSlett
 4. Ikea har sluttet med "Markland".... Faen... Hilsen Mannen

  SvarSlett
 5. Haha - Nå ser jeg at vi har jobbet med trappa i snart 2 år! Den nærmer seg faktisk ferdig nå. Skal ta noen bilder når den en eller annen gang er fotoklar :)

  SvarSlett

Hyggelig at du ville legge igjen en hilsen hos meg!