tirsdag 10. mai 2011

Lopper i ny drakt - herlig!

Vårens loppemarkedfunn har fått ny drakt. Puffen var egentlig trekt både på kassen og lokket, med et ganske utrendy stoff... Føttene har jeg spraylakkert siden de originat var lakkert. Kassa fikk et strøk oransje interiørbeis. Jeg hadde lyst til å vise frem håndtverket med å få kassen satt sammmen. De kunne det før i tiden. Jeg har gått en lang stund å fundert på hva jeg skulle trekke lokket med av stoff. Jeg gikk tilfeldigvvis inn på en av bodene vi har og kastet et blikk inn i et hjørne. Der fant jeg en gammel ødelagt rullegarding hentet fra et Torp i Serige. Jeg har lagret gardinen i håp om at den kunne komme til nytte. Og i dag fikk den lov til å være trekk på min nye flotte leketøyspuff! Veldig fornøyd med resultatet denne gangen!

5 kommentarer:

 1. Hei :)
  Så flott den ble!

  Jeg har nettopp arvet en lignende puff, og går og tenker på hva jeg skal gjøre med den.
  Takker for inspirasjon :)

  SvarSlett
 2. Så flotte saker du har funnet på loppis! Gleder meg til å se flere bilder fra hagen din og legger meg til som følger hos deg:-)

  SvarSlett
 3. Kjempefint og lurt og lage stoff av den rullegardinen, puffen blei kjempefin, ha en fin kveld videre, Lisbeth :)

  SvarSlett
 4. Så fin den ble! Jeg har endelig fått svart på awarden jeg fikk av deg for en stund siden ;)

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelige innspill i dag - det var faktsik godt med en regndag i dag - og når solen kommer vil kjøkkenhagen strutte!

  SvarSlett

Hyggelig at du ville legge igjen en hilsen hos meg!