tirsdag 22. mars 2011

BRUKSBO og IKEA = Supert entrèmøbel!

Her er gangen min. I fjor vår var jeg på loppemarked. Der fant jeg denne modulen tilhørende en Bruksboreol alene og forlatt. Den hadde kun selskap av hylleknektene fra den opprinnelige reolen. Jeg er utrolig glad i denne brukbodesignen og tok stakkaren med meg hjem. Den ville passe perfekt i min gang tenkte jeg! jeg må bare finne noen føtter!


Lillången benstativ (150,-)

 Disse føttene fant jeg på IKEA. Jeg kjøpte et servantskap som heter Lillången til badet mittt. I den serien har de separate understell med ben i syrefast stål. Det er disse det er bilde av under. De er kraftige og solide og finnes i 40, 60 og 80 cm mål. Et skikkelige hot tips for alle som liker å redesigne eller holder på med DIY.

Her har vi bruksreolen slik den ser ut originalt.

 Den er jo utrolig tøff. Hadde passet perfekt inn i min stue. Kanskje jeg kommer over en en gang? det må i så fall bli om det kommer noe på et loppemarked. Disse selges i dyre dommer på bruktmarkedet og det smaker liksom ikke like bra om det koster for mye...

2 kommentarer:

 1. Den var kjempekul! Digger den!
  Lurt kommet på å kjøpe bein på ikea!

  Lykke til i utfordringen!

  SvarSlett
 2. Norrköpings kommun har bestämt att tillåta utökat yrkesfiske i sjön Glan.
  Området är på 750 ha och har tidigare varit fredat från yrkesfiske, men nu har kommunen beslutat att lägga ut detta till högst bjudande.....Inom området finns några av sjöns viktigaste lekgrynnor för gös!
  I avtalet finns heller inga restriktioner på hur mycket fisk som får tas upp ellar antal redskap som får användas, bara ett minimimått och maskstorlekar på näten.
  Fisket i Glan är inom några år ett minne blott! Vilka idioter!!!

  SvarSlett

Hyggelig at du ville legge igjen en hilsen hos meg!